Dictionary of Geographical terms [EN] - Collins (Collins, 2024)
Keywords: Dicionario terminolóxico; Inglés (Lingua); Terminoloxía; Xeografía

Os nomes galegos dos roedores e lagomorfos [GL] - A Chave (A Chave, 2021)
Keywords: Galego (Lingua); Nomenclaturas; Terminoloxía; Zooloxía

Os nomes galegos dos monotremos e marsupiais [GL] - A Chave (A Chave, 2020)
Keywords: Galego (Lingua); Nomenclaturas; Terminoloxía; Zooloxía

Os nomes galegos das aves [GL] - A Chave (A Chave, 2019)
Keywords: Galego (Lingua); Nomenclaturas; Terminoloxía; Zooloxía

Os nomes galegos dos carnívoros [GL] - A Chave (A Chave, 2019)
Keywords: Ciencias da natureza; Galego (Lingua); Nomenclaturas; Terminoloxía; Zooloxía

Os nomes galegos dos ungulados [GL] - A Chave (A Chave, 2019)
Keywords: Galego (Lingua); Nomenclaturas; Terminoloxía; Zooloxía

Os nomes galegos das bolboretas [GL] - Cerradelo Gómez, Silverio (A Chave, 2019)
Keywords: Galego (Lingua); Nomenclaturas; Terminoloxía; Zooloxía

Os nomes galegos dos morcegos [GL] - A Chave (A Chave, 2018)
Keywords: Galego (Lingua); Nomenclaturas; Terminoloxía; Zooloxía

Dicionario da Real Academia Galega - Real Academia Galega (Real Academia Galega)
Páxina Web do dicionario da Real Academia da Lingua que establece a norma da lingua galega no referente ao léxico. Aquí poderás atopar a ortografía normalizada das palabras e os seus significados, así como información importante sobre a pronunciación, as propiedades gramaticais, os sinónimos, os antónimos, o rexistro, e outros datos útiles para o uso correcto da lingua
Keywords: Dicionario; Dicionario lexicográfico; Dicionarios galegos; Galego (Lingua)

Glossary of International Trade Terms [EN] - California Fashion Association (California Fashion Association, 2024)
Keywords: Ciencias sociais e humanas; Comercio; Dicionario terminolóxico; Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía

Documento Único Administrativo (DUA) [ES] - JPIsla Consultoría Logística (Comunidad europea, 2024)
Keywords: Ciencias sociais e humanas; Comercio; Dicionario terminolóxico; Español (Lingua); Finanzas; Terminoloxía

Glosario de Términos sobre Discapacidad [ES] - Comisión de Política Gubernamental en Materia de Derechos Humanos (Estados Unidos Mexicanos, 2024)
Keywords: Discapacidade; Español (Lingua); Glosario

Glosario de términos [ES] - Marco Estratégico de Ciudadanía e Inclusión, contra el Racismo y la Xenofobia (Marco Estratégico de Ciudadanía e Inclusión, contra el Racismo y la Xenofobia, 2024)
Keywords: Español (Lingua); Glosario; Terminoloxía

Compendio de términos migratorios [ES] - ONU Migración (Organización Internacional para las Migraciones, 2024)
Keywords: Español (Lingua); Glosario; Migración; Terminoloxía

Orientaciones terminológicas de ONUSIDA [ES] - ONUSIDA (ONUSIDA, 2024)
Keywords: Ciencia; Ciencias da saúde; Ciencias médicas; Dicionario terminolóxico; Español (Lingua); Terminoloxía

Glosario de Migración, Medio Ambiente y Cambio Climático: Datos Empíricos para la Formulación de Políticas (MECLEP) - Organización Internacional para las Migraciones (OIM) (Organización Internacional para las Migraciones (OIM), 2024)
Keywords: Cambio climático; Español (Lingua); Glosario; Migración; Política

Glosario de términos petroleros [ES] - Subsecretaría de hidrocarburos. Dirección general de exploración y extracción de hidrocarburos (Subsecretaría de hidrocarburos. Dirección general de exploración y extracción de hidrocarburos, 2024)
Keywords: Enerxía; Enxeñaría; Español (Lingua); Glosario; Terminoloxía

Glosario sobre refugiados [ES] - ACNUR (ACNUR, 2024)
Keywords: Español (Lingua); Glosario; Migración; Política; Relacións internacionais; Terminoloxía

Glosario Técnico/ Legal: Sector Hidrocarburos [ES] - Cámara Boliviana de Hidrocarburos (Glosario.PDF, 2024)
Keywords: Enerxía; Español (Lingua); Glosario; Tecnoloxía; Terminoloxía

Glosario de términos musicales [DA, DE, EN, ES, FI, FR, IT, NL, SV] - Mariano, Adrian; Jacke, Bjoern; Mondrup, Christian; Gonzalez, Dadiv (2024)
Keywords: Glosario; Multilingüismo; Música

Glosario de términos pesqueros [EN, ES] - Restrepo, Víctor (Comisión Internacional para la Conservación del Atún Atlántico, 2024)
Keywords: Español (Lingua); Glosario; Inglés (Lingua); Pesca

Glossary of Health Coverage and Medical Terms [EN] - U.S. Department of Labor (U.S. Department of Labor, 2024)
Keywords: Ciencia; Ciencias da saúde; Ciencias médicas; Dicionario terminolóxico; Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía

Glossary of Printing Terms [EN] (2024)
Keywords: Arte; Glosario; Inglés (Lingua)

Typographic terms [EN] - Adobe (Adobe, 2024)
Keywords: Inglés (Lingua); Terminoloxía; Tipografía

California Bureau of Real Estate Glossary - California Bureau of Real Estate (California Bureau of Real Estat, 2024)
Keywords: Ciencias sociais e humanas; Dicionario terminolóxico; Finanzas; Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía

The Real Estate Marketplace Glossary: How to Talk the Talk [EN] - Federal Trade Commission (Federal Trade Commission, 2024)
Keywords: Ciencias sociais e humanas; Comercio; Dicionario terminolóxico; Finanzas; Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía

Glossary of Health Coverage and Medical Terms [EN] (Centers for Medicare & Medicaid Services | CMS, 2024)
Keywords: Glosario; Inglés (Lingua); Medicina; Seguros; Terminoloxía

Glossary of language teaching terms and ideas [EN, ES, FR] - Université de Genève; University of Manchester Institute of Science and Technology (2024)

Agriculture vocabulary [EN, FI] - Pohjois-Karjalan aikuisopisto (Pohjois-Karjalan aikuisopisto, 2024)
Keywords: Agricultura; Vocabulario

Glossary of archaeological terms [EN] - West Virginia Division of Culture and History (West Virginia Division of Culture and History, 2024)

Glosario de construcción sostenible [DE, EN, ES, FR] - Comité Económico y Social Europeo (Comité Económico y Social Europeo, 2024)
Keywords: Alemán (Lingua); Construción; Español (Lingua); Francés (Lingua); Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía

Glosario sobre el cambio climático [ES] - Baede, A. P. M. (Grupo Intergubernamental de Expertos sobre el Cambio Climático, 2024)
Keywords: Cambio climático; Español (Lingua); Glosario; Terminoloxía

Dictionary of Occupational Safety and Health Terms [EN-ES] - Oregon Occupational Safety & Health Division (Oregon Occupational Safety & Health Division, 2024)
Keywords: Dicionario terminolóxico; Español (Lingua); Inglés (Lingua); Seguros; Terminoloxía

Glossary of terminology management [EN, ES, FR] (Université de Genève University of Manchester Institute of Science and Technology, 2024)

Vaccination glossary [EN] - Unión Europea (2024)
Keywords: Ciencia; Ciencias da saúde; Ciencias médicas; Dicionario terminolóxico; Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía

Terms and definitions for respiratory protection [EN] - University of New England (2024)
Keywords: Ciencia; Ciencias da saúde; Ciencias médicas; Dicionario terminolóxico; Inglés (Lingua); Terminoloxía

Description of Terms and Steps used in Line Dancing [EN] (2024)
Keywords: Danza; Inglés (Lingua); Léxico; Terminoloxía

Glossary of Art Terms [EN] - Museum of Art. Universidad de Maine (Universidad de Maine, 2024)
Keywords: Arte; Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía

Glosario de términos de comercio exterior [GL] (2024)
Keywords: Ciencias sociais e humanas; Comercio; Dicionario terminolóxico; Galego (Lingua); Glosario; Terminoloxía

Vocabulaire de mécanique des fluides [EN, ES, FR] - Institut de l'information scientifique et technique (Institut de l'information scientifique et technique, 2023)
Keywords: Español (Lingua); Francés (Lingua); Inglés (Lingua); Terminoloxía; Vocabulario

Glosario sobre nutrición [AR, EN, ES, FR] - Fondo Internacional de Desarrollo Agrícola (Fondo Internacional de Desarrollo Agrícola, 2022)
Keywords: Alimentación e Agricultura; Glosario; Multilingüismo; Nutrición

Guía de Estilo Editorial de la FAO [ES] - Organización de las Naciones Unidas para la Alimentación y la Agricultura (Organización de las Naciones Unidas para la Alimentación y la Agricultura, 2022)
Keywords: Editorial; Español (Lingua); Glosario; Terminoloxía

Termos esenciais de xestión universitaria (galego-español-inglés-catalán) [CAT, EN, ES, GL] - Rodríguez Río, Xusto A.; Maneiro Mayo, María (Universidade de Santiago de Compostela, 2022)
Keywords: Catalán (Lingua); Español (Lingua); Galego (Lingua); Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía; Universidade

Glosario básico de econometría [EN, GL] - Alumnado Econometría II USC; Guntín Araujo, Xulia (Universidad de Santiago de Compostela, 2021)
Keywords: Ciencias sociais e humanas; Dicionario terminolóxico; Economía; Galego (Lingua); Glosario; Inglés (Lingua)

Glosario sobre cuestiones de género [AR, EN, ES, FR] - Fondo Internacional de Desarrollo Agrícola (Fondo Internacional de Desarrollo Agrícola, 2021)
Keywords: Glosario; Multilingüismo; Xénero

Glosario sobre los pueblos indígenas [AR, EN, ES, FR] - Fondo Internacional de Desarrollo Agrícola (Fondo Internacional de Desarrollo Agrícola, 2021)
Keywords: Glosario; Indíxena; Multilingüismo

Os nomes galegos das algas [GL] - A Chave (A Chave, 2020)
Keywords: Bioloxía; Botánica; Galego (Lingua); Glosario; Nomenclaturas

Os nomes galegos das plantas e árbores [GL] - A Chave (A Chave, 2020)
Keywords: Botánica; Ciencias da natureza; Galego (Lingua); Glosario; Nomenclaturas

Os nomes galegos dos musgos e fentos [GL] - A Chave (A Chave, 2020)
Keywords: Bioloxía; Botánica; Galego (Lingua); Glosario; Nomenclaturas

Léxico de costureiras [GL] - Abelleira Fontán, María; Senra Gómez, Óscar (Programa A Memoria das Mulleres. Concellería de Patrimonio Histórico, 2020)
Keywords: Cultura; Galego (Lingua); Léxico; Terminoloxía

Glosario de términos sobre discapacidad [ES] - Ruíz Gómez, Fernando; Mocoso Osorio, Luis Alexander; Godoy Casadiego, María Andrea; Burgos Bernal, Gerardo Lubin; Siza Moreno, Oscar Javier; Díaz, Jazmine Lara (Oficina de Promoción Social Grupo Gestión en Discapacidad Minsalud, 2020)
Keywords: Discapacidade; Español (Lingua); Glosario

Glossary of dramatic and theatrical terms [EN] - Cambridge IGCSE (Cambridge, 2019)
Keywords: Glosario; Inglés (Lingua); Teatro

Glosario de termos de políticas de igualdade e estudos en xénero [GL] - Unidade de Igualdade. Universidade de Vigo (Universidade de Vigo, 2018)
Keywords: Administración; Ciencias sociais e humanas; Dereito; Dicionario terminolóxico; Feminismo; Galego (Lingua); Glosario; Política; Terminoloxía; Xénero

Glossary of international customs terms [EN, FR] - World Customs Organization (World Customs Organization, 2018)
Keywords: Comercio; Francés (Lingua); Glosario; Inglés (Lingua)

Glosario básico de acceso aberto (galego – inglés) [EN, GL] - Universidade de Santiago de Compostela. Servizo de Normalización Lingüística (Universidade de Santiago de Compostela. Servizo de Normalización Lingüística, 2017)
Keywords: Galego (Lingua); Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía

Nuclear Security Series Glossary [EN] - International Atomic Energy Agency (International Atomic Energy Agency, 2015)
Keywords: Ciencia; Glosario; Inglés (Lingua); Seguros; Terminoloxía

Termos esenciais de administración electrónica [CAT, EN, ES, FR, GL] - Rodríguez Río, Xusto A.; Martínez García, Pilar (Universidade de Santiago de Compostela. Servizo de Normalización Lingüística, 2014)
Keywords: Catalán (Lingua); Electrónica e tecnoloxía; Español (Lingua); Francés (Lingua); Galego (Lingua); Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía

Glosario de termos de políticas de igualdade e estudos en xénero [GL] - Unidade de Igualdade. Universidade de Vigo (Universidade de Vigo, 2014)
Keywords: Feminismo; Galego (Lingua); Glosario; Política; Terminoloxía; Xénero

Glossary on language teaching and learning [EN] - Huszti, Ilona (2013)

Léxico panlatino do márketing económico (romanés-catalán-español-francés-galego-italiano-portugués-inglés) [CAT, EN, ES, FR, GL, IT, PT, RU] - Bidu Vranceanu, Angela (Rede Panlatina de Terminoloxía, 2011)
Keywords: Catalán (Lingua); Ciencias sociais e humanas; Dicionario terminolóxico; Español (Lingua); Finanzas; Francés (Lingua); Galego (Lingua); Inglés (Lingua); Italiano (Lingua); Léxico; Portugués (Lingua); Romanés (Lingua); Terminoloxía

Vocabulario multilingüe da sida [CAT, EN, ES, FR, GL, IT, PT, RO] - Bover, Jordi (Termcat / Red Panlatina de Terminología, 2011)
Keywords: Ciencias da saúde; Medicina; Multilingüismo; Vocabulario

Vocabulario multilingüe del sida [CAT, EN, ES, FR, GL, IT, PT, RO] - Colomer, Rosa (Termcat, 2011)
Keywords: Catalán (Lingua); Ciencia; Ciencias da saúde; Ciencias médicas; Dicionario terminolóxico; Español (Lingua); Francés (Lingua); Galego (Lingua); Inglés (Lingua); Italiano (Lingua); Portugués (Lingua); Romanés (Lingua); Terminoloxía; Vocabulario

Glosario bilingüe de termos turísticos francés <> galego [FR, GL] - Cordeiro Paredes, Natalia; Domínguez Domínguez, Estefanía; Froján Rial, Francisco; Pino Serrano, Laura; Valcárcel Riveiro, Carlos (Universidade de Santiago de Compostela. Servizo de Publicacións e Intercambio Científico, 2010)
Keywords: Francés (Lingua); Galego (Lingua); Glosario; Lecer; Turismo

Wind Energy Glossary: Technical Terms and Concepts [EN] - Nordman, Erik Edward (Grand Valley State University, 2010)
Keywords: Enerxía; Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía

Glosario de geología y geotecnia [EN, ES] - Alonso Matilla, Luís Ángel (Universitat Politècnica de València, 2009)
Keywords: Español (Lingua); Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía; Xeoloxía

Glossary of Key Terms [EN] - Oxford University Press (Oxford University Press, 2009)
Keywords: Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía

Termos esenciais de matemáticas para a economía e a empresa [EN, ES, GL] - Servizo de Normalización Lingüística. Universidade de Santiago de Compostela (Universidade de Santiago de Compostela, 2009)
Keywords: Ciencias sociais e humanas; Dicionario terminolóxico; Economía; Español (Lingua); Galego (Lingua); Inglés (Lingua); Terminoloxía

Glosario de termos de prevención, saúde e ambiente laborais [GL] - Gabinete Técnico de Saúde Laboral (Confederación Intersindical Galega, 2008)
Keywords: Ciencia; Ciencias da saúde; Ciencias médicas; Dicionario terminolóxico; Galego (Lingua); Glosario; Terminoloxía

Termos esenciais de contabilidade [ES, EN, GL] - Servizo de Normalización Lingüística. Universidade de Santiago de Compostela (Universidade de Santiago de Compostela, 2008)
Keywords: Ciencias sociais e humanas; Dicionario terminolóxico; Economía; Español (Lingua); Finanzas; Galego (Lingua); Inglés (Lingua); Terminoloxía

ABC of Diplomacy [EN] - Swiss Federal Department of Foreign Affairs (Swiss Federal Department of Foreign Affairs, 2008)
Keywords: Dicionario terminolóxico; Inglés (Lingua); Organizacións internacionais; Política; Relacións internacionais; Terminoloxía

Diccionario sobre tecnología nuclear [EN-ES] - Tanarro Sanz, Agustín; Tanarro Onrubia, Agustín (2008)
Keywords: Dicionario terminolóxico; Electrónica e tecnoloxía; Enerxía; Español (Lingua); Inglés (Lingua); Terminoloxía

Glosario de termos de prevención, saúde e ambiente laborais [GL] - Tellado Sande, Alfonso; Souto Oruezabala, Augustín; Fernández López, Ignacio (Confederación Intersindical Galega, 2008)
Keywords: Ciencias sociais e humanas; Empresa; Galego (Lingua); Glosario; Terminoloxía

Vocabulaire de la gestion du risque [FR] - Office québécois de la langue française (Office québécois de la langue française, 2007)
Keywords: Ciencias sociais e humanas; Dicionario terminolóxico; Economía; Francés (Lingua); Terminoloxía; Vocabulario

Glosario Micológico [ES] - Rey, Alfonso; Garea, Manuel; Lago, Juan Carlos (Agrupación Micológica A Zarrota, 2007)
Keywords: Bioloxía; Español (Lingua); Glosario; Química

Termos esenciais de nova economía [EN, ES, GL] - Servizo de Normalización Lingüística. Universidade de Santiago de Compostela (Universidade de Santiago de Compostela, 2007)
Keywords: Ciencias sociais e humanas; Dicionario terminolóxico; Español (Lingua); Galego (Lingua); Inglés (Lingua); Terminoloxía

Typologie des répertoires lexicographiques et terminologiques en ligne dans le domaine de l’informatique [FR] - Tellier, Charlotte; Caron, Stéphanie (Département de linguistique et de traduction. Université de Montréa, 2007)

IAEA SAFETY GLOSSARY: Terminology Used in Nuclear, Radiation, Radioactive Waste and Transport Safety [EN] - Department of Nuclear Safety and Security International Atomic Energy Agency (Department of Nuclear Safety and Security International Atomic Energy Agency, 2006)
Keywords: Base de datos; Ciencia; Inglés (Lingua); Seguros; Terminoloxía; Transporte

Les palettiers et la sécurité au travail [FR] - Office québécois de la langue française (Office québécois de la langue française, 2006)
Keywords: Enxeñaría; Francés (Lingua); Glosario; Terminoloxía

Termos esenciais de recursos humanos [CAT, EN, ES, GL] - Universidade de Santiago de Compostela. Servizo de Normalización Lingüística (Universidade de Santiago de Compostela. Servizo de Normalización Lingüística, 2006)
Keywords: Administración; Catalán (Lingua); Ciencias sociais e humanas; Dereito; Dicionario terminolóxico; Economía; Español (Lingua); Galego (Lingua); Inglés (Lingua); Terminoloxía

Vocabulario cuadrilingüe de comercio electrónico [EN, ES, FR, PT] - Bell, Mary Frances; Charette, Éric; Hockin, Shirley; Pozzi, María; Perron, Yolande; Faulstich, Enilde; Brandão Cavalcanti, Ana María (Office québécois de la langue française, 2005)
Keywords: Ciencias sociais e humanas; Comercio; Dicionario terminolóxico; Español (Lingua); Francés (Lingua); Inglés (Lingua); Portugués (Lingua); Terminoloxía; Vocabulario

Terminologie du golf [FR] - Office québécois de la langue française (Office québécois de la langue française, 2005)
Keywords: Deporte; Francés (Lingua); Terminoloxía

Glosario de gastronomía [GL] - Vieiros (2004)
Keywords: Dicionario terminolóxico; Galego (Lingua); Gastronomía; Terminoloxía

Glosario sobre recursos genéticos forestales [DE, EN, ES, FR] - Departamento de Montes. FAO (Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2003)
Keywords: Alemán (Lingua); Ciencias da natureza; Español (Lingua); Francés (Lingua); Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía

Construction et gestion des corpus: Résumé et essai d’uniformisation du processus pour la terminologie [FR] - Marshman, Elizabeth (Université de Montréal, 2003)
Keywords: Corpus; Francés (Lingua); Información e Documentación; Terminoloxía

Compiler des dictionnaires spécialisés au moyen de techniques d’exploitation des corpus [FR] - L’Homme, Marie-Claude (Département de linguistique et de traduction Université de Montréal, 2002)
Keywords: Corpus; Dicionario terminolóxico; Francés (Lingua); Información e Documentación

Glossary of Marketing Definitions [EN] - Koontz, Christine M. (Florida State University, 2001)
Keywords: Ciencias sociais e humanas; Comercio; Dicionario terminolóxico; Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía

Nouvelles technologies et recherche terminologique. Techniques d’extraction des données terminologiques et leur impact sur le travail du terminographe, L’Impact des nouvelles technologies sur la gestion terminologique [FR] - L’Homme, Marie-Claude (Université de Montréal, 2001)
Keywords: Estudo e ensino; Francés (Lingua); Información e Documentación; Terminografía; Terminoloxía

A Glossary on Violent Conflict. Terms and Concepts Used in Conflict Prevention, Mitigation, and Resolution in the Context of Disaster Relief and Sustainable Development [EN] - Payson Conflict Study Group (Tulane University, 2001)
Keywords: Cambio climático; Glosario; Inglés (Lingua); Organizacións internacionais; Política; Relacións internacionais; Terminoloxía

Glosario Técnico de la Industria gráfica [ES] - Pozo Puértolas, Rafael (Ediciones CPG, 2001)
Keywords: Español (Lingua); Glosario; Ilustración

Glosario técnico de la industria gráfica [ES] - Pozo Puértolas, Rafael (Ediciones CPG, 2001)
Keywords: Deseño gráfico; Español (Lingua); Español técnico; Glosario

Évaluation de logiciels d’extraction de terminologie: examen de quelques critères [FR] - L’Homme, Marie-Claude (Université de Montréal, 2000)
Keywords: Francés (Lingua); Información e Documentación; Terminografía; Terminoloxía

Tide and Current Glossary [EN] - U.S. Department of Commerce (U.S. Department of Commerce, 2000)
Keywords: Cambio climático; Ciencias da natureza; Glosario; Inglés (Lingua); Meteoroloxía; Terminoloxía

Recherche terminographique en traduction juridique réalisée au moyen d’outils informatiques [FR] - Verrier, Danielle (Université de Montréal, 2000)
Keywords: Ciencias sociais e humanas; Dereito; Documentación; Francés (Lingua); Terminoloxía; Tradución

Glossary of Dance Terminology [EN] - Practice Committee Performing Arts Special Interest Group Orthopaedic Section (Practice Committee Performing Arts Special Interest Group Orthopaedic Section, 1998)
Keywords: Arte; Danza; Deporte; Glosario; Inglés (Lingua); Terminoloxía

131 termos básicos de educación social [GL] - Caballo Villar, María Belén; Candia Durán, Francisco Xosé; Caride Gómez, José Antonio; Meira Cartea, Pablo Ángel (Universidade de Santiago de Compostela. Servizo de Publicacións e Intercambio Científico, 1997)
Keywords: Ensino e educación; Galego (Lingua); Glosario; Sociedade; Terminoloxía

Léxico básico das ciencias naturais castelán-galego [ES, GL] - A Corrente (Servicio de Normalización Lingüística, 1994)
Keywords: Ciencias da natureza; Español (Lingua); Galego (Lingua); Léxico; Terminoloxía

Vocabulario, oficios e profesións [GL] - Colectivos Culturais de Esquerda Galega (Artes Gráficas Galicia, 1981)

Os nomes galegos dos cogumelos [GL] - A Chave (Xinzo de Limia (Ourense))
Keywords: Botánica; Ciencias da natureza; Galego (Lingua); Nomenclaturas; Terminoloxía

La traducción de textos científicos y técnicos - Franco Aixelá, J (Digitum, biblioteca universitaria [en línea], 66, 2015)

Vocabulario das pesas e medidas [GL] - López Dobao, X. A. (Dirección Xeral de Política Lingüística, 1998)
Keywords: Ciencias sociais e humanas; Dicionario terminolóxico; Economía; Galego (Lingua); Terminoloxía; Vocabulario

Terminología y Traducción (Inglés-Español, Francés-Español) - SEVILLA MUÑOZ, Manuel; MACÍAS OLÓN, Elena (2012)
Keywords: Curso; Terminoloxía

Introducción a la Terminología - Martínez Hernández, Chrisley (Unión Latina, 2002)
Keywords: Curso; Terminoloxía